Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبریزش بینی مشکل متداول و آزاردهنده‌ای است که به دنبال افزایش مخاط در سینوس و حفره بینی اتفاق می‌افتد.

به گزارش برنا؛ مقابله با آبریزش و گرفتگی بینی کار سختی نیست که می‌توان به چند ماده‌ غذایی اعتماد کرد تا رفع این مشکل را سرعت بیشتری بدهد. در این گزارش راهکارهای تغذیه ای مقابله کننده برای مشکلات بینی را بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسل: برای مقابله با گلودرد و سرماخوردگی

زمانی که بینی می‌گیرد مازاد موکوس آن به سمت گلو سرازیر می‌شود. عسل باعث کاهش و تسکین گلودرد می‌شود و به حل مشکل آبریزش نیز کمک می‌کند. در واقع عسل درمانی برای رفع مشکلات و بیماری‌های رایج فصل سرماست. برای این کار یک قاشق چایخوری عسل را داخل یک فنجان دمنوش ریخته و میل کنید. در واقع به کمک آب جوش، عسل و کمی لیموترش شربت سینه تهیه و میل کنید.

غذا‌های تند برای مقابله با آبریزش مداوم بینی

ادویه‌ها و پیاز باعث خشک شدن آب بینی می‌شود و از آبریزش مجدد آن پیشگیری می‌کنند. پیاز یک ماده‌ غذایی ضدعفونی کننده است که از بروز بیماری‌های زمستانی جلوگیری می‌کند. فلفل نیز برای روان شدن سینوس‌های مسدود شده مفید است. بهتر است بعد از مصرف غذا‌های تند آب زیادی بنوشید. این کار به رفع آبریزش بینی کمک زیادی می‌کند.

سیر علائم سرماخوردگی و آبریزش بینی را برطرف می‌کند

سیر حاوی ترکیبات ضدعفونی کننده و آنتی باکتریال طبیعی است. این ماده‌ غذایی علائم سرماخوردگی را به سرعت بهبود می‌بخشد. شما می‌توانید سیر را به صورت خام، داخل سوپ یا آش، در سالاد و شیر داغ مصرف کنید. اگر با گرفتگی کامل بینی رو به رو شده اید، می‌توانید دو حبه سیر را له کرده و داخل یک کاسه آب داغ بریزید. یک حوله روی سرتان بیندازید و بخور دهید.

نوشیدنی‌های داغ برای نجات بینی گرفته شده

اگر با مشکل گرفتگی بینی رو به رو شده اید، بدن شما با سرعت بیشتری خشک می‌شود. زمانی که بینی گرفته می‌شود، افراد مجبور می شوند از راه دهان نفس بکشند. در این شرایط نوشیدنی‌های داغ بسیار کمک کننده هستند. این قبیل نوشیدنی‌ها اعم از چای سبز یا انواع دمنوش‌های دیگر آب کافی بدن را تأمین و به دفع توکسین‌ها یا همان سموم بدن کمک می‌کنند. گرمای ناشی از این نوشیدنی‌ها باعث رفع گرفتگی بینی شده و گلو را نرم می‌کنند. می‌توانید از سوپ داغ نیز استفاده کنید.

لیموترش برای رفع علائم سرماخوردگی

لیموترش سرشار از ویتامین C و برای رفع خستگی ناشی از سرماخوردگی مفید است. این میوه با کاهش علائم سرماخوردگی شما را در کاهش میزان آبریزش بینی یا بینی گرفته کمک می‌کند. افزودن لیموترش به دمنوش حاوی عسل یا مصرف آبنبات‌های لیمویی برای رفع مشکلات بینی کارساز است. توجه داشته باشید که برای رفع گرفتگی بینی می‌توانید کمی سرکه داخل آب گرم ریخته و بخور بگیرید.

چوب میخک: برای مقابله با آبریزش بینی

اگر میزان آبریزش بینی بیش از حد افزایش پیدا کرده است به سراغ چوب میخک بروید. چوب میخک حاوی خواص ضدعفونی کننده و آرامبخش طبیعی است. برای تهیه‌ دم کرده چوب میخک و مقابله با آبریزش بینی یک عدد چوب میخک، مقداری دارچین، زنجبیل تازه‌ رنده شده، یک عدد هل شکسته و یک قاشق عسل را با یک لیوان آب داغ دم کنید. قبل از خواب این دمنوش داغ را میل کنید.

روغن خردل

روغن خردل با داشتن خواص آنتی‌بیوتیکی، ضدویروسی و ضدالتهابی می‌تواند آبریزش بینی را تا حد زیادی کاهش دهد. مقداری روغن خردل را حرارت دهید تا اندکی گرم شود. سپس یک یا دو قطره از آن را در هر یک از حفره‌های بینی خود بریزید. این روش به پاک‌سازی مجاری بینی کمک می‌کند. این کار را دو یا سه بار در روز تکرار کنید.

برای مقابله با آبریزش بینی از مصرف کدام مواد غذایی پرهیز کنیم؟

اگر دچار آبریزش بینی شده اید از پوست گرفتن پیاز بپرهیزید. این کار باعث تشدید مشکل شما می‌شود. همچنین مصرف الکل یا سیگار باعث خشک شدن مخاط و انتقال ویروس‌ها می‌شود.

روش‌های دیگر برای مقابله با آبریزش بینیآبریزش بینی علاوه بر سرماخوردگی در نتیجه‌ مواد آلرژن مثل گیاهان، حیوانات خانگی یا تماس با میکروب‌ها نیز رخ می‌دهد. سعی کنید از آلوده کردن و تحریک مخاط بینی بپرهیزید. شستشوی روزانه‌ بینی با آب نمک یکی از بهترین روش‌های مقابله با آبریزش بینی است. قرار دادن دستگاه بخور در اتاق نیز برای مقابله با این مشکل کمک کننده است. همچنین می‌توانید یک حوله‌ تمیز را گرم کرده و روی صورت قرار دهید. این کار باعث کاهش فشار سینوس‌ها می‌شود و مجاری تنفسی را باز می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکل حیوانات خانگی شیر مشکلات مواد غذایی برای مقابله با آبریزش مقابله با آبریزش بینی علائم سرماخوردگی گرفتگی بینی نوشیدنی ها چوب میخک برای رفع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟

نحوه مدیریت درآمدهای حاصل از صادرات نفت یکی از چالش‌های جدی بوده که در مقاطعی گریبانگیر اقتصاد ایران شده است. این درحالی است که برخی کشورها مانند نروژ به رغم وجود موهبت نفت، تجارب موفقیت‌آمیزی از مدیریت درآمدهای نفتی داشته‌اند که بررسی آن می‌تواند مفید باشد.

به گزارش اکوایران، بیماری هلندی یکی از عوارض درآمدهای نفتی است که به صورت افزایش درآمدهای نفت صادراتی برخی از کشورها، بیکاری و تورم تشدید می‌شود و ساختار تولید داخلی با آسیب مواجه می‌شود.

در گزارش‌های پیشین با توجه به گزارش مرکز پژوهش‌ها به بررسی کانال‌های تسری بیماری هلندی به سیاست‌های پولی و ارزی در ایران پرداخته شد و به شکل اجمالی نحوه مقابله عربستان با این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که سیستم درحال اجرا در عربستان، قابلیت اجرا شدن در ایران را به دلایلی همچون تورم بالا و شرایط تحریم ندارد.

نروژ کشور دیگریست که با موهبت منابع نفتی همراه بوده و با مدیریت مناسب ساختار و درآمدهای نفتی در مقابل نفرین منابع ایستادگی کرده است. بنظر می‌رسد نروژ پیشرفته‌ترین مدل برای استفاده بهینه از درآمدهای نفتی را اجرا کرده و به همین دلیل تجربه این کشور به شکل خلاصه مورد بررسی این گزارش است.

درآمدهای نفتی در نروژ چگونه به دست دولت می‌رسد؟

دولت نروژ بخش زیادی از درآمد نفتی خود را از طریق بخش خصوصی و با عنوان مالیات نفتی دریافت می‌کند. حدود ۷۸ درصد درآمدهای نفتی شرکت‌های خصوصی این کشور به دولت به شکل پول داخلی پرداخت می‌شود، به عبارت دیگر شرکت‌های خصوصی خود مسئول تبدیل ارز به پول داخلی هستند. این موضوع باعث شده تا بانک مرکزی دیگر به عنوان بازیگر اصلی بازار ارز عمل نکند و عملکرد بازار دچار اختلال نشود.

این درحالیست که بخشی از درآمدهای نفتی دولت به شکل مستقیم از فروش نفت توسط دولت به دست می‌آید. درآمدهای ارزی دولت از این ناحیه به صورت روزانه به حساب‌های واسطه در بانک مرکزی نروژ واریز می‌شود. درآمدهای فوق‌الذکر پس از این مقطع، در اختیار صندوق بازنشستگی دولت GPFG که وظیفه سرمایه‌گذاری در کشورهای دیگر را دارد، قرار میگیرد.

قاعده مالی دولت نروژ برای کسری بودجه غیرنفتی

دولت نروژ هرسال بخشی از کل بودجه را به عنوان کسری بودجه غیرنفتی در نظر می‌گیرد و به عبارتی حجم کسری بوده تابع یک قاعده مالی به شکل زیر است: به طور متوسط در طول زمان کسری غیرنفتی بودجه دولت مرکزی نباید از نرخ بهره حقیقی سرمایه موجود در سازمان GPFG (به شکل متوسط ۴ درصد) که وظیفه سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را به عهده دارد، بیشتر شود.

در حالت عادی کسری بودجه غیرنفتی دولت از درآمد نفتی غیرمستقیم که به کرون دریافت می‌شود، تامین می‌شود. هرساله سایر درآمدهای کرونی به حساب سازمان GPFG منتقل می‌شود.

به همین ترتیب مازاد ارز و کرون‌های حاصل از مالیات نفتی که به صندوق سرمایه‌گذاری خارجی دولت منتقل می‌شود، تاثیری بر حجم پایه پولی نروژ ندارد. همچنین تبدیل کرون‌های مازاد به ارز خارجی منجر به افزایش حقیقی نرخ ارز و افزایش قدرت رقابت تولیدات داخلی می‌شود.

استقلال بانک مرکزی نروژ در سیاست ارزی و پولی

با ذخیره منابع ارزی در سازمان GPFG و عملیات بانک مرکزی نروژ و فرآیند بودجه ریزی دولت، هم امکان سیاست‌گذاری پولی مستقل بر اساس هدفگذاری تورم وجود دارد و هیچ الزامی برای تبدیل درآمدهای نفتی به کرون وجود ندارد. در واقع بخشی از درآمدهای ارزی مطابق قاعده مالی مصرف شده و باقیمانده آن نیز از ترازنامه بانک مرکزی خارج می‌گردد.

همچنین با وجود اینکه کسری بودجه دولت سیاست‌های ارزی دولت را دچار محدودیت می‌کند اما با وجود قاعده مالی مشخص و پیشبینی‌پذیر بودن سیاست‌ها، امکان مدیریت بازار ارز برای بانک مرکزی نروژ فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • حذف دوباره قطار سریع السیر یزد
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • (ویدئو) حمام رایگان در خیابان برای مقابله با گرما
  • رفع آب‌گرفتگی معابر با تلاش ۶۰ نفر از نیروهای خدمات شهری منطقه ۱۵ اصفهان + فیلم
  • مقابله با سیل با بام‌های سبزآبی اسفنجی آمستردام