Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@09:57:23 GMT

آیا آبریزش بینی از علائم ابتلا به کرونا است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۰۶۲۲۳

آیا آبریزش بینی از علائم ابتلا به کرونا است؟

بیش از 140 پزشک در نامه ای از سازمان بهداشت جهانی خواستار شدند تا آبریزش بینی را نیز در لیست علائم ابتلا به کرونا قرار دهد.

به گزارش  به نقل از هلث،‌ به گفته پزشکان شواهدی وجود دارد که نشان میدهد آبریزش بینی نیز می تواند جزو علائم ویروس کرونا باشد.

طی 11 ماه گذشته پزشکان طیف وسیع و حیرت انگیزی از علائم بیماری کرونا را که شامل مشکلات معده و گوارشی ، خستگی و درد، بثورات جلدی ،‌مشکلات دهان و مغز را جزو علائم کرونا اعلام کردند که در این میان 3 مورد تب بالا ، سرفه های شدید و مداوم و از بین رفتن حس بویایی و چشایی در اولویت این لیست قرار داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون گمان می رود که آبریزش نیز باید به این لیست اضافه شود.

تاکنون گروهی متشکل از 140 پزشک عمومی به نمایندگی پروفسور کریس ویتی از بریتانیا در نامه ای متذکر شدند که بسیاری از بیماران کرونایی مراجعه کننده به مراکز درمانی با علامت آبریزش بینی رویت شده اند.

دکتر کریس در این ارتباط گفت: ما در حال بررسی بیمارانی هستیم که علائم مشابه سرماخوردگی داشته و پس از یک یا چند روز روشن شد که به کرونا مبتلا شده اند.اغلب این افراد حتی تصورش را هم نمی کردند که آبریزش می تواند نشانه کرونا باشد. ما نگران هستیم زیرا اغلب افراد تست کرونا نمی دهند چون به نظرشان علائم اصلی را ندارند اما می توانند ناقلان بیماری در جامعه باشند.

پروفسور "لارنس یانگ "‌ویروس شناس دانشگاه وارویک دراین ارتباط گفت: پیش از این محققان کالج لندن بنا بر مطالعات خود پس از بررسی علائم بیش از 4 میلیون کاربر اعلام کرده بودند که آبریزش بینی نمی تواند علامت کرونا باشد اما اکنون با جهش ویروس علائم جزئی مانند سرماخوردگی بیشتر شده است زیرا شواهدی زیادی دیده شده که فرد با آبریزش بینی و علائم سرماخوردگی به بیمارستان مراجعه کرده اما پس از دو الی 3 روز سرفه هایش آغاز شده و تست کرونایش مثبت بوده است./ ایران آنلاین

آبریزش بینی به علائم کرونا اضافه شد علائم و چگونگی درمان گونه "دلتا" کرونا فیلم/ اولین نشانه‌های گونه دلتا در بدن چیست؟   اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آبریزش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟