Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@15:49:35 GMT

تاثیرات غذای تند روی بدن (اینفوگرافیک)

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۴۰۷۱

تاثیرات غذای تند روی بدن (اینفوگرافیک)

بعضی از افراد عادت به خوردن غذا های تند دارند و هرگز نمی توانند یک غذای معمولیِ بدون چاشنی فلفل مصرف کنند اما سؤال این جا است؛ زمانی که ما غذای تند می خوریم، چه اتفاقی در بدنمان می افتد؟ در این قسمت با ما همراه باشید تا به پاسخ این سؤال تان برسید.

احتمال سوزش معده (سَرِ دل)

ممکن است که بعضی از افراد با خوردن غذای تند دچار سوزش معده شوند و یا رفلاکس معده در آن ها به وجود بیاید که علت آن هم برگشت اسید معده به سمت دهان است که باعث ایجاد حس سوزش در قسمت بالای سیستم گوارشی و قفسه سینه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمال کاهش وزن

بعضی از متخصصان بر این باور هستند که غذای تند می‌ تواند عاملی برای کاهش وزن افراد چاق باشد و احتمال چاقی را کاهش دهد و همچنین کاهش اشتها را در افراد به وجود خواهد آورد که همه این ها راهی برای کاهش وزن و لاغری است.

از بین بردن آبریزش بینی (شاید)

خیلی از افراد بعد از این که غذای تند می خورند، آبریزش بینی شان برطرف می شود (بعضی از افراد هم بالعکس، بعد از خوردن غذای تند دچار آبریزش می شوند)؛ اگر شما هم جزء افرادی هستید که آبریزش بینی کلافه تان کرده، بهتر است که غذای تند بخورید.

افزایش طول عمر

خوردن غذا های گرم یا غذا های تند می تواند عاملی برای افزایش طول عمر باشد، زیرا خواص زیادی دارد؛ باکتری‌ ها و التهابات را از بین می ‌برد و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است که به سلامت بدن کمک می کند.

بهبود وضعیت لیپید یا چربی در بدن

غذای تند می تواند برای سلامت قلب مناسب و مفید باشد و اگر آن را استفاده کنید، باعث کاهش سطح کلسترول بد در بدن شده و خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا حد زیادی کاهش داده و وضعیت لیپید و چربی را در بدن متعادل می کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: غذای تند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۴۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از امپراتوران روم گرفته تا جان دی. راکفلر که به اولین میلیاردر جهان تبدیل شد، دنیا شاهد زندگی ثروتمندان بسیاری بوده است. اما ثروتمندترین افراد حال حاضر جهان کجا زندگی می کنند؟ اینفوگرافیک زیر، کشورهایی را که بیشترین تعداد میلیاردرها را در سال ۲۰۲۴ در خود جای داده اند را نشان می دهد.

کشورهای دارای بیشترین میلیاردرها در سال ۲۰۲۴

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از روزیاتو، طبق فهرست ثروتمندان جهان Hurun در سال ۲۰۲۴، چین ۸۱۴ میلیاردر دارد که بیشترین تعداد میلیاردرها در جهان است. چین علیرغم حفظ رتبه اول، طی یک سال ۱۵۵ میلیاردر را از دست داد، در حالی که ایالات متحده ۱۰۹ میلیاردر به دست آورد. شکاف بین دو کشور اکنون به ۱۴ میلیاردر کاهش یافته است.

ایالات متحده و چین با هم نزدیک به نیمی از ۳,۲۷۹ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند. پس از آنها هند با ۲۷۱ میلیاردر و بریتانیا با ۱۴۶ میلیاردر قرار دارند.

با این حال، در مجموع، کشورهای اروپایی شش کشور از ۱۰ کشور برتر و هشت کشور از ۲۰ کشور برتر با بیشترین تعداد میلیاردرها هستند.

به طور طبیعی، بزرگترین اقتصادهای جهان در تعداد میلیاردرها بیش از حد حضور دارند، زیرا فرصت های بیشتری برای تولید ثروت فراهم می کنند.

سوئیس، سنگاپور و سوئد از این نظر با دیگر کشورها فرق می کنند و تنها یکی از آنها در بین ۲۰ اقتصاد برتر از نظر تولید ناخالص داخلی قرار دارند. تصور می‌شود که هر سه کشور دارای نرخ‌های مالیاتی بالایی هستند که معمولاً برای ثروت اندوزی مفید نیستند. اما برداشت ها می تواند گمراه کننده باشد. به عنوان مثال، سوئد مالیات بر ارث، نرخ ثابت بر عایدی سرمایه و نرخ مالیات شرکتی ۲۱ درصدی ندارد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902620

دیگر خبرها

  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • عادت های روزمره ای که نمی دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • اینفوگرافیک| پرترددترین فرودگاه‌ های جهان در سال ۲۰۲۴
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • عادت‌های روزمره‌ای که نمی‌دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی در منطقه و جهان داشت
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟